Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Příspěvky publikované v měsíci Září 2024

Rypáci: Zkáza bezmozků

ČÁST 1.

Duchovní, energetické a magické tvůrčí schopnosti Mysli/Ducha jsou nepředstavitelné; na nám stěží pochopitelné úrovni stojí za existencí například slona nebo papouška, oplývá jimi však i člověk. Každý z nás je původně v podstatě kouzelník. Za jistých okolností, je-li to „dopuštěno“, může Magie fungovat i obráceně: začarovávat, zaklínat, ba dokonce proklínat. To, jak lidé na Zemi žijí, je toho zjevnou ukázkou a odstrašujícím příkladem.

Zombiechrist

Na Onom světě neexistuje polarita. Místo ní existují živoucí, všesměrově průhledné (až téměř neviditelné) obrazy, které se projevují jako Duchové – konkrétně samozřejmě ve spojení s „věčnou životní podstatou“, která onu nepolarizovanou („nadpohlavní“) existenci umožňuje.

Placatá Zeměkoule

Kdyby vám to nikdy nikdo neřekl, věřili (věděli) byste, že žijete na Kouli? Já jsem o tom jako dítě nikdy nepřemýšlel. Nikdy mě to nenapadlo. Vnímal jsem Svět jako něco tajuplně zajímavého, co nikde nekončí. O nějakém začátku jsem také vůbec nepřemýšlel. Myslel jsem si, že žiju ve Snu – tedy ne nehmotném, ale „tom druhém“.

Duchovní blahobyt

Co se týče autentického Bytí, veškerou původní realitu tvoří „energie nulového bodu“, respektive její inteligence ve formě absolutní Lásky a nekonečné Fantazie v jednom. Co je na tom opravdu „vtipné“, v ironickém slova smyslu, je skutečnost, že to celé funguje pouze v rámci Pětirozměrna (a samozřejmě Vícerozměrna).

Paradox existence Neexistence

Podmínkou existence reálného Zla je absence či ignorace potvrzování statusu Zla jako existující Neexistence.

Mission News Theme od Compete Themes.