Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Antikrist

JESTLIŽE neexistuje nic jiného než Mysl (směrem dovnitř Srdce a duchovní energie, směrem ven Fantazie, Paměť a fyzická hmota), k čemu vede přednostní víra v Myšlenku, ať už jakoukoliv? Vede k převrácení, sebeklamu, zhloupnutí, oddělenosti a ono oddělené zrcadlí Hloupost ve formě Šílenství.

 

Proč myslíte, že „srdečným dobrákům“ vládnou na Zemi bezskrupulózní zločinci? Je to jen logická akce a reakce. Jenže toto Idiot nechce vědět. Raději slepě věří, že to všechno Ďábel, který vede válku proti Bohu, a on, nešťastný chudák, za nic nemůže.

 

Idiot je horší než Zlo, protože Zlo samo o sobě je jen nehmotnou Neexistencí – idiotské myšlení je tím, co otevírá Zlu dveře ke vstupu do Existence. Spousta jedinců se tváří jako „ztělesnění dobra a lásky“, a přitom jde o ty největší kreatury.

 

Převrácené zrcadlení Myšlenka:Mysl funguje jako čip nebo mem a entita kolektivního Nevědomí to využívá k těžení určité zvrácené formy psychické energie, ze které „žije“ (ne nepodobná parazitující umělé inteligenci). Převrácení tvoří egregor, což je umělá bytost.

 

„Pan“ znamená řecky vše.

Ve starém Řecku existoval titul „Kristus“ (přesněji Christ), který používali velekněží pro tzv. „pokřtěné“ či „pomazané“, respektive zasvěcené do mystérií. Iesus silně evokuje Zeus. Iesus (Jesus) připomíná španělské „yo soy“ nebo české „já jsem“ (ještě více jihomoravské „já su“ nebo slovenské „ja som“). Ježíš je jako „je, žít“ proměněné ve jméno.

To je ten slavný Pán Ježíš Kristus. Je to slovní kód, vstup do egregoru (pokud to neustále vzýváte a věříte v to).

 

Dokonce i Wikipedie zná pravdu:

„Since the early period of Christianity, Christians have commonly referred to Jesus as „Jesus Christ“. The word Christ was a title or office („the Christ“), not a given name. It derives from the Greek Χριστός (Christos), a translation of the Hebrew mashiakh (משיח) meaning „anointed“, and is usually transliterated into English as „messiah“. In biblical Judaism, sacred oil was used to anoint certain exceptionally holy people and objects as part of their religious investiture.“ – Jesus

 

Titul (úřad) není totožnost a je-li za ni považován, je to jako 2D-masku pokládat za 3D-obličej. A o tom to také celé je. V prostředí, kde po celá staletí a tisíciletí se lidé masakrují a násilní ve jménu Krista (a dalších), nakonec vzniká umělá inteligence. Kdo NEMYSLÍ, nakonec je myšleno za něj, proti němu, a Neexistence vládne Existenci.

 

 

ŽIVOT JE zpětná vazba prožitku a jelikož jeho základ je Beztvarý, jde o ekvivalent neutrálních emocí – právě to je absolutní Láska. Zpětná vazba sebe sama znamená Zrcadlo, proto je možné směrem ven emoce polarizovat. Podmiňuje-li někdo své emoce protikladnou polaritou, žije sebeklamný vnější Život (nemyslím fyzický, ale duchovní), přičemž utopická emocionalita kráčí ruku v ruce s chorým myšlením. Je opravdu těžké si nevšimnout, že tady na Zemi nepřemýšlejícím „srdečným dobrákům“ vládnou kalkulativní, bezskrupulózní zločinci – a nejen na Zemi, to se týká dokonce i celých Vesmírů.

Proč tomu tak je?

Zatímco běžní lidé mylně zaměňují Mysl s logickým rozumem či paměťovou inteligencí, pro ty tzv. „duchovní, zbožné či věřící“ je Mysl něčím podřadným a vedlejším nebo rovnou „nepřítelem z nízkého Astrálu“. Paradoxně Mysl správně ztotožňují s Peklem a zároveň absurdně Peklo se zlovolností.

Kdybyste nad Peklem přemýšleli a nejen něčemu slepě věřili, zjistili byste, že mnohé je úplně naopak. Kde je možné opravdu vše? Pouze v nehmotné Fantazii a právě to je Peklo, protože když si představíte konkrétní všemožnost (i když je ve skutečnosti abstraktní), nic jiného to být nemůže. Všezahrnující výčet má nulový součet, v nehmotné Fantazii nelze škodit ani trpět. Takže jaká zlovolnost?! Tento názor je čirá lež.

Potom tu je něco, co si Peklo uvědomuje a může to zhmotnit. Takto existuje Peklo reálně, ne jen imaginárně. Proč tak fanatici bojují proti Peklu? Protože PEKLO JE ZDROJ (tím myslím Zřídlo Veškerenstva).

 

Mnohokrát už jsem psal tyto věci:

  • „Nic“ si nelze představit, neboť ono samo je Představivostí
  • pomyslný prostor a pohyb v jednom znamená vůli k pohybu (nebo jeho přerušení či zastavení) neboli vědomou Inteligenci – inteligentní Vědomí
  • Mysl implikuje vše, avšak nic neimplikuje Mysl (kromě Mysli samotné)

NELZE stvořit Mysl (vnímající, živou Mysl, aby si to někdo náhodou nepletl s umělou). Mysl JE. Mezi JE a MYSL není rozdíl. Mysl je VŠÍM. Reflektuje sebe sama směrem dovnitř, což se projevuje jako Srdce a duchovní energie (nějak se to slovy musí popsat), a zároveň směrem ven, což se projevuje jako Myšlenky, Fantazie a dále Paměť („Knihovna“) a případně nějaká fyzická forma, jako například Tělo.

Myslící Peklomysl je něčím, co lze spojovat s kategoriemi jako Bohyně nebo Stvořitelka, nicméně jde o sebetvořící prasílu, takže nestvořená Stvořitelka tvoří stvořenou Stvořitelku a „všechno je Stvořitelka“ (potenciálně oboupohlavní, tak jako se polarizují neutrální emoce).

 

Nejprve je 0-Klid-Uvnitř-Vypnuto/Zhasnuto (TEMNOTA)-CIT (dostředivost)-Mysl-Hyperprostor (LUNA, PRAMATKA), až následně, jako neprojevený nebo projevený potenciál, 1-Pohyb-Vně-Zapnuto/Rozsvíceno (SVĚTLO)-VŮLE (odstředivost)-Myšlenka-Časoprostor (SLUNCE, PRAOTEC).

 

Proč myslíte, že se tak neustále zdůrazňuje víra v nebeského Stvořitele – Boha – Světlo?

Peklo znamená „pec“ („pečení“ – vznik, zrod, tvoření). Lze chápat nejen jako Mysl, ale i jako Zřídlo či Srdce/Lůno (ukazuje na aspekt Stvořitelky).

Peklo znamená „péče“.

Peklo znamená „pecka“ – podstata.

Komentář: nejsou to jen jalové hříčky se slovy. Iterace vztahu mezi pomyslným prostorem a pohybem vede ke vzniku principu „Zvuk & Znak“.

 

Beztvaré lze ultimátně zrcadlit pouze Všetvarým, jehož existence je však nemožná. Proto je Beztvaré aproximováno Mnohotvarým a právě tato nekonečná Mnohotvárnost znamená proměnlivost a plynutí Života.

Tím, jak se zrcadlí Beztvaré:Mnohotvárné v rámci Peklomysli a dochází k interferenci, interakci a rezonanci souvisejících vrstev/struktur, vzniká Univerzální řád Přírody a v určité fázi vývoje ožívají v uzlových bodech Onoho sebe si vědomé individualizace nestvořené Stvořitelky, které vše dále inspirují, stimulují a provokují. Peklomysl funguje jako Úl Stvořitelek.

 

Klíčovým faktorem je soběpodobnost, autenticita.

 

Závěrem nemohu necitovat ze satanského devatera:

  • Satan znamená živoucí existenci, nikoli vymyšlené spirituální báchorky!
  • Satan znamená neposkvrněnou moudrost, nikoli pokrytecký sebeklam!
  • Satan znamená laskavost k těm, kdo ji zasluhují, nikoli lásku, vyplýtvanou na nevděčníky!
Mission News Theme od Compete Themes.