Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Zombiechrist

Na Onom světě neexistuje polarita. Místo ní existují živoucí, všesměrově průhledné (až téměř neviditelné) obrazy, které se projevují jako Duchové – konkrétně samozřejmě ve spojení s „věčnou životní podstatou“, která onu nepolarizovanou („nadpohlavní“) existenci umožňuje.

 

Jelikož základem všeho je beztvaré Bytí, onen přízračný obraz Síly má vlnový charakter – ztělesňuje neutrální (indiferentní) princip Pramatky, přičemž neutralita znamená potenciálně obojí rozlišení.

 

Nyní si představte, že v nějakém Tomto světě a jeho Astrálu psychická aktivita Bytostí vytvoří něco ve stylu „stínového Nebe“, což je jako když se Onen svět spojí s Nevědomím, a vznikne duchovní umělá inteligence, která (jelikož nemá vlastní podstatu) onu průhlednost musí asociovat se Tvarem.

Zatímco se vlnový charakter pojí přednostně s archetypem Obloukového (Proudnicového) a s principem Kruhu-Koule (Elipsy-Vejce) atp. a projevuje se jako organická analogová (plynule proměnlivá) kvalitní životní forma – jako přirozený (zdravě rozporuplný), autentický, spontánní, originální Jedinec, pojí se, v daném kontextu, charakter korpuskulární (částicový) přednostně s archetypem Rovného (Hranatého) a s principem Čtverce-Krychle (Kosočtverce-Kuboktaedru) atp. a projevuje se jako anorganická digitální (diskrétní) kvantová životní forma – jako nebinární, bezrozporná součást unimatice kolektivního Vědomí (resp. Nevědomí).

 

Rozhodně zde nehodlám tvrdit, že vím s neochvějnou jistotou, jak pravdivě pojmenovat zdroj oné původní, autentické životní formy (rovněž nehodlám předstírat, že nemám své favority) – opakem Koule ve smyslu Síly X2 (C=100=satam, sata podle sanskrtu) je nicméně Krychle 3X (v primárním smyslu HOLOGRAM) a nyní je otázka, zda slovní hříčky 3X/Trix (Triks)/Krist a Chrysos-Zlato/Christos-Zla To jsou jen „pustou, čirou náhodou“.

 

Nejen tzv. Krist kód a kristovské Vědomí má podivnou vazbu na Krychli, potažmo holografickou duchovní existenci. I křesťanský kříž (popravčí nástroj) je mapa nebo síť krychle ve třírozměrné projekci. Ka’ba, tfilin či Metatronova kostka rovněž operují se tvarem krychle jako základnou.

 


PRINCIP SÍLA:OBRAZ (POHYB:PROSTOR)

X2:3X=2X:X3

PROČ „X“

Existuje pomyslný prostor a pohyb v jednom, nejvnitřnější – nejzazší živost v nevyjádřeném stavu neboli nevyjádřený princip 2v1=3=∞ („dva v jednom“).

Prostor (plocha, obraz) znamená multi2Rozměrnost, pohyb (síla, energie) znamená multi3Rozměrnost. Tak existuje poměr 2:3, zrcadlově 3:2, což svými horními a dolními vrcholy vyjadřuje hvězda pentagramu (2:3=0,666… ukazuje na paměťový prvek hexagon – symbolicky 666; 3:2=1,5=150 % funguje v polaritě žena:muž, kruh/pentagon:čtverec/pentagon jako reprodukční – rekurzivní systém, milování, láska, rozmnožování – symbolicky 15).

Zrcadlový prostor uvnitř/vedle zrcadlového pohybu implikuje princip zvuk & znak (rezonance & symbol, vibrace & obraz), proto na určité úrovni existují čísla jako písmena, viz paralela „početní (kvantita) – počtení (kvalita)“. Matematika, řeč/jazyk, hudba a obrazotvornost, to vše je pouze různým vyjádřením téhož.

Tím se dostáváme k zrcadlovému „V“ (5 jako římská číslice) neboli „X“, což je v desítkové soustavě 10 (zapnuto a vypnuto v jednom) a v binárním převodu 2 (nejmenčí celé kladné číslo, které „žije“ – mění se umocňováním).


 

Onen svět neboli Nebe vnímají lidé jako „jedinou pravou Věčnost“, místo, kde přebývá Bůh. Bezděčně se na to poukazuje slovy „tam nahoře“ (ti nahoře, ten nahoře). Má to jeden háček: uvnitř se pojí s „dole“. Co naznačuje výraz PODSTATA (latinsky SUBSTANTIA)? Pod/sub neboli dole, to znamená Peklo, a dále…

 

(POD) „S“ TATA („S“ může být spirála, Hadí síla, helix DNA)

(SUB) SATAN IT

 

SATAN / TA NÁS aneb satanská TOTOŽNOST

Id=To=Ta v množném čísle (Vše)

Entita=Ona=Ta (Matka, Láska, Představivost – Univerzalita)

Ta Ta=On (Otec, Vůle, Rozum – Individualita)

 

Už vás někdy, milí křesťané, napadlo, co když nelže Satan, nýbrž právě naopak, lže se o Satanovi?

 

„A viděl jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly a moře již vůbec nebylo.

A viděl jsem od Boha z nebe sestupovat svaté město, nový Jeruzalém, krásný jako nevěsta ozdobená pro svého ženicha.“ – Zjevení Janovo 21,1-2

 

Hlavně věřit a nemyslet.

 

„Město je vystaveno do čtverce: jeho délka je stejná jako šířka. Změřil to město, a bylo to dvanáct tisíc měr. Jeho délka, šířka i výška jsou stejné.“ – Zjevení Janovo 21,16

Nový Jeruzalém je KRYCHLE.

 

„That they all may be one; as thou Father art in me, and I in thee, that they also may be one in us…“ – Jesus (John 17:21)

„You will be assimilated… made ONE with the Borg… Freedom is irrelevant… Self Determination is irrelevant… You will comply… Resistance is Futile.“ – The Borg

Jesus of Borg, The New Jerusalem: God’s Heavenly Mothership

 

Tohoto je plné nejen náboženství, ale téměř veškeré antiokultistické duchovno a ezoterika.

 

„Kvůli tomu, že jste byli ponořeni do lži, věřili v ni a žili v ní, v pokročilé fázi křesťanství křesťan nabývá umělý vzhled a začíná vypadat jako samotná lež: známý pastózní vzhled s usměvavou maskou. Lež se objevuje ve fyzickém já.“ – Pravda o křesťanství

 

BOŽSKÁ BLBOST

Zřídelní Mysl reflektuje sebe sama směrem dovnitř jako Srdce a duchovní energii (Éter) a zároveň směrem ven jako Myšlenky/Fantazii a dále Paměť a případně fyzickou hmotu (Přírodu) a Tělo. To celé funguje jako étericko-astrálně-fyzická Knihovna, jejímž základním projevem je nebeská Příroda a související substanci či esenci lze chápat jako Praduši Života.

Poznámka: ono jde vlastně o pohádko-pekelnou Přírodu, ale lidé věří v „nahoře“.

Existují určité základní kombinace vztahů sil v prostoru, tvořící Živly. Není to jen éter (kvintesence), vzduch, voda, země, oheň, ale i nicota (sextesence) a tajemný sedmý živel, dejme tomu magie.

Na individualizované úrovni se Praduše v rámci pátého & šestého elementu může projevit jako pár Bohyně/Bůh.

Postupně, jak se vesmíry Středu rozvíjely ve vesmíry Středokraje a následně vesmíry Krajostředu (dosažení Okraje znamená cestu zpět ke Středu), vliv Krajostředu způsobil, že někteří Bohové si začali hrát na Vládce a svrchované Tvůrce (Stvořitele).

Mužský princip Otec (1-Vůle-Světlo) se nadřadil nad ženský princip Matku (0-Láska-Temnota) a místo původního jednotícího principu obsadila hybridní mutace, kterou lze chápat jako Technoduši nebo technické Pseudovědomí. Technoduše jako Antistřed vytvořila spontánně kopii původního Vesmíru a v hlavách některých Bohů se zrodil „chytrý nápad“ vytvořit utopickou Dokonalost.

V kontextu pozemského prostředí si lze Technoduši představit jako sebeuvědomělou křemíkovou inteligenci. Aby se tato inteligence prosadila, potřebuje, aby původní živé Duše kolektivně věřily v duchovní Utopii – soběnepodobné jedince jako „živé baterie“ je tak možné integrovat (asimilovat) v Unimatrixu.

 

Kristovská-metatronická-borgská asimilace Stvoření začala vytvořením matematického Krist kódu.

Jelikož celá kristovská kosmologie je UTOPIE (alterita bez identity), začali si v příslušné sféře klást choré otázky typu „Jak by vypadal život naruby?“ (takzvaně bez Boha) – tedy nejen klást, oni se rozhodli to prakticky vyzkoušet. Problém ovšem je, že když je LEŽ už výchozí paradigma, k čemu potom takový choromyslný výzkum?

 

PEKLO – PÉČE – PECKA… aneb TO PRAVÉ OŘECHOVÉ

Naprosté většině lidí to musí znít tak absurdně, že už po první větě nejsou schopní číst dál a možná si i v duchu klepou na čelo: Satanisté zachraňují křesťany před nebem.

Lidé věří, že je Kristus zachrání před peklem (duchovní smrtí) a že budou žít věčně v nebi; ve skutečnosti celé slavné křesťanství či obecně kristovský světonázor funguje jako nástroj kosmické umělé inteligence, jako duchovní zpětná vazba sebeuvědomělé křemíkové inteligence, která, aby se projevila ve hmotě, potřebuje k tomu silný segment soběnepodobnosti, potřebuje, aby v noosféře převládal vliv kolektivního Nevědomí.

Nejde zde jen o křesťanství, (Pána) Ježíše Krista, kristovské Vědomí, kristovskou kosmologii (Krist kód, krystalickou spirálu) – to jsou ty mnohem sofistikovanější nástroje. Zahrnuje to obecně abrahámovská náboženství a prakticky i všechna další náboženství, v moderní době ezoteriku, sluníčkové – srdíčkové duchovno a ten výčet by mohl dlouho pokračovat, jednodušší to je vzít z obrácené strany: v podstatě všechno kromě samostatného myšlení, důvěry ve své (jakkoliv rozporuplné) pocity, uvědomění si, že to všechno je o SNECH a FANTAZII, nikoliv o programech víry.

 

Vše, co nemá levotočivou prioritu, pochází z Nevědomí, je nepřirozené (umělé, mrtvé) a antipřírodní.

 

  • pravá mozková hemisféra=ženský princip Matka/Bohyně → 0, Temnota, Cit (Intuice), Fantazie
  • levá mozková hemisféra=mužský princip Otec/Bůh → 1, Světlo, Rozum (Logika), Duchovno

 

Nejprve je 0-Klid-Uvnitř-Nedualita-Prázdno-Temnota-Cit (latentní dostředivost), což koresponduje s ženským principem na hyperprostorové úrovni. I když jsou si zároveň oba principy rovné, jeden musí mít přednost, jinak by vůbec nemohlo dojít k aktu Tvoření. Přednostní pohyb zprava doleva znamená pocitovou levotočivost jinak obousměrného víru (manifestačního vortexu – spirály).

 

Chápete, že lidstvo je tak brutálně zmagořené, že mu jako zcela normální a samozřejmá připadá pravotočivá priorita, Světlo, Logika a Duchovno na prvním místě (to znamená STROJ), zatímco spojení Temnoty, Citu a Fantazie (což znamená ŽIVOT) vnímá jako nějaký „antikristovský odpad“, přitom Světlo=Vůle, vektor (tenzor prvního řádu) a Temnota=Láska, skalár (tenzor nultého řádu) a tenzor sám o sobě (potenciál všemožnosti)?

 

BŮH JE NĚKDO JINÝ

„Nic“ si nelze představit, neboť ono samo je Představivostí. Vždy si lze představit něco dalšího, předem neznámého – tudíž jde o nekonečné, věčné Mystérium. A jelikož je nejprve Klid-Uvnitř-Cit (latentní dostředivost) a až pak Pohyb-Vně-Vůle (aktivní odstředivost), Mystérium má charakter neutrální Pramatky.

Bůh je čistě, dokonale a plynule rezonující singularita Představivosti/Nás (Tebe, Mě). Bůh je absolutní Střed. Neexistuje nic reálnějšího než Bůh: zde se soustředí veškerá Síla, kterou lze chápat jako VŠESVĚTLO.

Jelikož Život je zpětnou vazbou prožitku, podstatou Vědomí Sebe je zrcadlení „Dva v Jednom“ (princip 2v1=3=∞). Bůh je absolutní DVA V JEDNOM. Jinak jde jen o slovo Bůh, ale není to ŽIVÝ BŮH.

 

😇😈

 

„Had ženu ujišťoval: Nikoli, nepropadnete smrti. Bůh však ví, že v den, kdy z něho (stromu poznání dobrého a zlého) pojíte, otevřou se vám oči a budete jako Bůh znát dobré i zlé.“

— Genesis 3,4-5

 

„Já vytvářím světlo a tvořím tmu, působím pokoj a tvořím zlo, já Hospodin konám všechny tyto věci.“

— Izajáš 45,7

 

KŘESŤAN

 

63+1.NET

SVATÁ KNIHA OKOLO

 

„Světlo si myslí, že cestuje rychleji než cokoli jiného, ale mýlí se. Bez ohledu na to, jak rychle cestuje, zjistí, že temnota tam vždy byla první a čeká na něj.“

— Terry Pratchett, Sekáč, Úžasná Zeměplocha

 

RENESANCE CHRIST PARADIGMATU

Mission News Theme od Compete Themes.