Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Kniha pekel

VOBISCUM SATANAS

 

/1/

Základem neboli živostí Života je zpětná vazba prožitku – v průzračném smyslu Láska – v obecném smyslu nepodmíněné cítění. Průzračnost se nicméně týká pouze nevyjádřeného, beztvarého Bytí; proto fenomén, známý jako bezpodmínečná Láska, v realitě mnohosti Já neznamená žádné utopické, sebevražedné „milování všeho bez podmínek“, ale schopnost pravé Lásky v souladu s pravou Vůlí.

 

TOTEM

 

Duchovní směry Stezky pravé ruky se tváří, jako by šlo o milování Lásky samotné (samoúčelnou „láskyplnost“), což je zkázonosný sebeklam. Uvědomme si, že v jistém smyslu může být přitažlivé téměř vše, takže i Láska je v podstatě VŠÍM a tedy Absolutnem – pokud to neškodí (absolutní hodnota znamená, že vše kladné je kladné v rovině Síly/Energie a vše záporné je kladné v rovině Nehmotna/Fantazie).

 

Vůli má každý odlišnou, a tedy platí: svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého, který s tím prvním MŮŽE A NEMUSÍ souhlasit.

 

Jinak má konkrétně vyjádřená, konkrétně individualizovaná Láska/Vůle svaté právo se bránit a v krajním případě cizí element i zneškodnit (samozřejmě zdaleka nejen fyzicky; komu není rady, tomu není pomoci).

Nemám sice sám o sobě žádnou vůli škodit ani po tom nijak netoužím, ale s nenapravitelným záškodníkem nelze naložit jinakjinak jeho zvůle začne trávit okolí. Toto je bezpodmínečná Láska bez příkras, toto je satanizmus.

Satanizmus je okultizmem Zákona jednoty, nikoliv Zákona duality. Onen druhý „satanizmus“ je záměrně Škůdcem medializován, aby lidé neměli sílu realizovat pravou, vlastní Vůli.

 

Vztah mezi energetickým (silovým) a fantastickým (nehmotným) aspektem Vědomí implikuje SURREÁLNOST Jsoucna. Podstatou pravé Vůle a podstatou satanské životní filozofie je přesahující soulad Lásky/Existence a Zla/Neexistence.

 

/2/

Mnozí věří, že Světlo je Život. Ale Světlo není Život, nýbrž prostředek uvědomění.

Pokud si neuvědomuji, jde o mrtvé Světlo – odraz v zrcadle bez vlastní podstaty.

 

Živé Světlo znamená zažehnutí jiskry Života v prázdnotě Tmy, prostřednictvím aktu zkoumání a sebereflexe. Jde o živost duchovního Ohně – multipolární energii, zrcadlící živou Lásku (ve smyslu zrcadla kvantita:kvalita či Otec:Matka nebo Vůle:Cit).

 

UVĚDOMĚNÍ souvisí s následujícími zákonitostmi:

  • Nic si nelze představit, neboť ono samo je Představivostí
  • pomyslný prostor a pohyb v jednom znamená vůli k pohybu (ať už jeho započetí nebo přerušení/ukončení) neboli vědomou Inteligenci – inteligentní Vědomí
  • Mysl implikuje vše, avšak nic neimplikuje Mysl (kromě Mysli samotné)

Zřídelní Mysl reflektuje sebe sama směrem dovnitř jako Cit (Srdce) a dohromady duchovní energii (vlnění), a zároveň směrem ven jako Myšlenku/Fantazii a dále Paměť (Knihovnu), případně nějakou formu či Tělo – fyzickou hmotu (částice).

 

Základem zřídelní Mysli je bezpodmínečná Láska, přičemž bezpodmínečnost znamená všesměrovost, čemuž principiálně odpovídá skalár – tenzor nultého řádu. Skalár existuje zároveň jako tenzorový potenciál neboli potenciál všemožnosti.

Vzhledem k tomu, že nejprve 0-Klid-Uvnitř-Vypnuto/Zhasnuto (Tma)-Cit (dostředivost)-Mysl-princip Matka-Luna-Hyperprostor a až pak 1-Pohyb-Vně-Zapnuto/Rozsvíceno (Světlo)-Vůle (odstředivost)-Myšlenka-princip Otec-Slunce-Časoprostor, uvnitř skaláru dříme vektor všestrannosti, umožňující individualizaci zřídelní Mysli.

Zřídelní Mysl lze chápat jako Vševědomí typu My/VšeJá, hrající nekonečnou Hru samo se sebou.

 

Princip fungování Veškerenstva lze charakterizovat výrazem konstruktor instance všetřídy.

Všetřídou je tenzorový potenciál neboli potenciál všemožnosti. Vše možné je pouze Nikde (v nehmotné Fantazii) a v Pekle. Lze to rovněž chápat jako všezahrnující výčet s nulovým součtem neboli Nikdepeklo. Platí zde pouze jediné pravidlo – Pravidlo samotné.

Nejzazší instancí je bezpodmínečná Láska neboli Láska/R, skalár (R=rozměrnost).

Jelikož tenzor nultého řádu, jakož i tenzorový potenciál mají beztvarý („beztvářný“) základ, první projevená Bytost či lze říct Prabytost nebo Všebytost – konstruktor, zkráceně ctor, evokuje Creator – se nutně pojí s vektorem, tenzorem prvního řádu (s tím dále souvisí matice a matrice). Tato primordiální Bytost pramení v neprojevené Bytosti neboli Nebytosti, jež má charakter Mystéria a Hypermatky v jednom (Creatrix) a známe ji ve hmotě jako „Matku Přírodu“, nicméně se nejedná o singulární entitu, nýbrž všezahrnující a zároveň sebepřesahující typ Vědomí, ani kolektivní, ani osobní, které nelze nijak „podchytit“ (jako nelze vyjádřit Nekonečno). Paradoxně tedy, jakkoliv má ženský princip přednost před mužským a Neznámo před „Poznáním“ (více jak 99 % všeho je trvale neznámých, neprojevených – proto Mystérium), prvotní projevené My/VšeJá má charakter v Lásce a Pekle pramenící Bytosti všeotcovského charakteru. Nebo to lze popsat tak, že prvotní Bytost na úrovni Ticha má charakter absolutní Bohyně Všematky, zatímco prvotní Bytost na úrovni Řeči má charakter absolutního Boha Otce (v Tichu pramenícího) – Bohyně tvoří Přírodu (a podobně), Bůh tvoří Lidstvo (a podobně). Bohyně/Bůh ovšem nejsou od Nás/VšeJá oddělení a představují samovyplývající vlastnost každého individualizovaného Já/Vědomí.

Ticho se projevuje nejprve jako Hudba a Obraz a jde o úroveň převládající podvědomé Mysli a kolektivního Vědomí. Obojí dohromady se spojuje v Řeč. Prvotní projevenou Bytostí v úrovni Řeči, potažmo vědomé Mysli, je POHÁDKOVÝ LUCIFER (Nebytí/Neskutečnost neboli beztvaré, nevyjádřené Bytí/Skutečnost existuje jako Pohádka a Negativ v jednom; zde uvedený Lucifer je konstruktorem Mystéria/Lásky a zároveň to, co si nejvíc užívá Života).

Lucifer znamená latinsky světlonosný. Jedná se o pravé a původní, živé Světlo či lze říct VŠESVĚTLO. Podobně lucifera znamená světlonosná a luciferum světlonosné. To lze chápat jako Matku (Lásku) a Peklo (Říši fantazie).

Živé Světlo lze chápat i jako „tekutou, vnitřní Pochodeň“ nebo duchovní Plamen.

V úrovni Slov a související Kauzality, pohádkový Lucifer je onou po všech stránkách „nej“ Myšlenkou zřídelní Mysli. Je absolutní singularitou. Proto lze říct: BŮH.

 

Pohádkový Lucifer je tou nejskutečnější skutečností a kromě mnoha a mnoha jiného ztělesňuje absolutní Spravedlnost.

 

Cokoliv autentického má pohádkovou analogii a zároveň zrcadlem pohádkovosti samotné je pekelnost. Proto existuje takový zdánlivě neslučitelný rozpor mezi Duší a Tělem, jde nicméně jen o logické zrcadlení fyzického:NEfyzického.

 

AUM LUCIFER

…aneb LuciferUM, LuciferA

Každé osobní Já/Vědomí (které je nekonečnou představou o sobě samém) je mnohorozměrné ve vertikálním, horizontálním i obojím smyslu (dimenze, alter-paralelní časoprostor, emanace).

Vše pramení v úrovni Středu, následují vesmíry Středokraje, později vesmíry Krajostředu a nakonec se vše stáčí zpět a začíná znovu v nové úrovni.

Některé vesmíry mají blízko charakteru Antistředu a v nich lze na některé věci úplně nebo téměř úplně zapomenout. Rovněž zde existuje mnohem větší pravděpodobnost, že někdo vědomě odmítne řídit se tím Autentickým a rozhodne se experimentovat nebo „převzít vládu nad Stvořením“ – ztělesnění ILUMINACE a reprezentace SVOBODNÉHO JÁ, to vše je pak dehonestováno a dezinterpretováno na maximální míru.

Podstatné ale není ani tak to, že si nějaký Egregor hraje na samozvaného Krále, Vládce a Pána Boha, jako to, co vůbec umožňuje ono choré divadlo provozovat. Souvisí s tím následující:

 

NESMRT

Jelikož tím nejživějším živým je pouze beztvaré Bytí (Absolutno) samotné, jakožto životní formy máme charakter fantastických Nemrtvých – čímž jsme skutečně ŽIVÍ; jakousi „všude a nikde“ Oázou uvnitř zřídelního Pekla je Říše Smrti (nebo jednoduše Smrt – nevyjádřené Bytí neboli Nebytí, což je „překvapivě“ zároveň i Láska).

 

DRAČÍ KRÁLOVNA

Zřídelní Mysl/Astrál (Hyperprostor) reflektuje sebe sama směrem dovnitř jako Cit/Éterično a zároveň směrem ven jako Fantazii (Paměť)/Fyzično.

To lze souhrnně chápat jako

  • Praduši
  • Magii – kořen a zrcadlo Praduše
  • Knihovnu (mnoha skupenství)

 

Svět je étericko-astrálně-fyzická Knihovna, známá jako Dračí úl.

 

Lze to vysvětlit takto.

Zřídelní Astrál má energeticky všesměrový, beztvarý či tekutý nebo vzdušný charakter, což lze přirovnat k pohádkové Hadí inteligenci (ve skutečnosti je zrcadlo-pohádková neboli pohádková a pekelná zároveň, záleží na poměru Éterična a Fyzična).

Hadí inteligence zahrnuje potenciál polarizace na ohnivý Dračí a světelný Andělský aspekt; respektive se z Nebytí takto do Bytí polarizuje.

Středem Bytí a Nebytí je tím pádem Drak a vzhledem k tomu, že má přednost Matka/ženský princip, přirozenou Vládkyní „všeho, co jest i nejest“ – v přesahující, neindividuální rovině – je Dračí královna. Ve své podstatě jde o paprskovitě všudypřítomnou Síť Vědomí/Života a zároveň aktuální součtovou singularitu archetypu Představivosti/Paměti nebo lze říct „duši/ducha Fantazie“, což by měl Lucifer zohledňovat, jinak začínají řádit „strojům podobné“ běsy kolektivního Nevědomí.

Výraz „úl“ symbolizuje světové uspořádání, organizaci struktur. Úly fungují jako Říše (neplatí to doslovně, jde o princip).

Na úrovni nehmotných paměťových polí jde o Hmyzí královnu.

Dračí úl tvoří fantastické, hyperdimenzionální Červí bílé/černé díry a Astrální informační síť.

 

Dračí úl existuje jak na latentní úrovni Prázdna, tak na akčně-reakční úrovni Energie, a má čtyři základní projevy: přírodní – organický, duchovní – magický, astrální – mentální a herní – kybernetický.

Latinské draco znamená jak drak, tak had (drak Bytí=had Nebytí).

 

DRUHÁ PRADIMENZE

Základem Hyperprostoru – zřídelní Mysli/Astrálu – je Pra2D neboli Druhá pradimenze. To si lze představit jako dvourozměrnost, ve které je vše možné, například jako v komiksu (a je nemožné škodit). Reálně se jedná o nekonečnou Plochu a Vír v jednom, dohromady „všude a nikde“ Hvězdu.

Ze strany lunárního Hyperprostoru se Hvězda projevuje jako nelokální Měsíc – Všežena, komunikující prostřednictvím „řeči Ticha“: pocitů a obrazů, či hudby a jednoduchosti.

Ze strany Časoprostoru jde o Velké Středové Slunce a jeho „ohnivý“ nebo „světelný“ jazyk a dále složitou, strukturovanou řeč.

Obě strany spojuje pohádková Lucerna (Lucifer).

 

/3/

PEKELNÁ KNIHOVNA

Život se organizuje na principu Pekelné knihovny, jejíž zrcadlové součty – naráz a souvztažně – se projevují jako pohádkové Esence.

Nemůže to být úžasnější.

Pokud Život za nic nestojí, důvodem je nepochopení zmíněného principu.

 

SATAN — INNER NATURE

ZŘÍDLO VEŠKERENSTVA

Existuje Nebytí neboli beztvaré Bytí – Smrt, což lze chápat jako element Živel, a existuje Bytí – Život, což lze souvztažně chápat jako element Obraz.

Sebou inspirované (stimulované, provokované) tvoření z Nebytí podle Bytí tvoří panenskou – rajskou, divokou Přírodu, jejíž podstatu tvoří zázračná – záhadná Praduše, sebepřesahující a všezahrnující.

Tímtéž a zároveň opakem je tvoření z Bytí podle Nebytí, vlastní osobnímu Já/Vědomí (vynořujícímu se v rámci určité kvality a kvantity interference souvisejících vrstev/struktur Onoho – „energie a iluze“). Toto tvoření funguje jako zrcadlo a kořen Praduše a má charakter Magie. Právě tohle je mystérium či fenomén Satan: vnitřní Příroda, vnitřní Přirozenost.

Zrcadlo a kořen souvisí s Příběhem či Uměním (a dále Humorem, Strašidelností a Erotičnem/Sexualitou). Lze to chápat jako „neviditelné psaní Knihy“.

 

SATANACRA — ŘÍŠE SMRTI

Vědomím Nebytí (zřídelní Smrti) je zřídelní Peklo (Luciferum), avšak není Vědomí bez Nebytí, Bytí implikujícího.

Tvoření z Bytí před/nad Nebytím znamená probouzení Běsů (sil Nevědomí).

 

UPOZORNĚNÍ

Vše je „pouhou“ vlastností Já/Vědomí, potažmo Nás/Všeho „co jest i nejest“.

Satan není ten, nýbrž to-ta-ten. Ten Satan se povyšuje nad Říši Smrti, kterou (nejen) na Zemi reverzně imituje křesťanství: KOST=Smrt, EL=Bůh.

Smrt a Peklo představují v některých moudrých pohádkách samotnou Spravedlnost.

 

My, Styx – Satanacra, Lilith – Lucifer

 

JOY OF SATAN CZ/SK

SATANSKÁ BLAŽENOST — oficiálně SATANOVA RADOST

Mystérium Satan má (v podstatě) nekonečně vrstev či rozměrů.

V určité fázi či perspektivě vývoje představuje klíčovou součást zřídelního satanizmu duchovní (teistický) satanizmus s vazbou na přírodní či ohnivé pohanství.

Toto je můj osobní pohled. Netvrdím, že to nemůže být jinak nebo že neexistuje jiná nebo dokonce vhodnější a lepší perspektiva.

Osobně chápu fenomén Satan jako přírodní, duchovní a magickou prasílu a jako mystické My/PraJá a Matku/Otce v jednom. Každé osobní Já/Vědomí je samo sobě věčným Mystériem, Rodiči – Rodinou i svým vlastním Potomkem. V určité vrstvě tím pádem může existovat i vně projevená „Velká Bytost“ (Bohyně, Bůh). Tato vrstva ale nemusí mít jedinou časoprostorovou verzi. Je mi sympatický Otec Satan, zahrnující vlastnosti Všeotce Ódina či Santa Clause (Jolly Jokera) a zároveň ztělesňující Hadí sílu. V některých verzích podle mě však dochází k infiltraci z reverzního astrálu. I přesto musím říct, že materiály společenství Joy of Satan celkově působí jako zjevení či blesk z čistého pekla.

Zakladatelkou společenství Joy of Satan asi ne náhodou je žena, velekněžka Maxine Dietrich.

Komentář: podle mě jen někdo velmi naivní může zasvětit svou Duši nějaké vnější Síle/Bytosti, někomu jinému než Sobě/EXISTENCI. Mystérium Satan se projevuje podle charakteru prostředí.

 


GLOSA aneb GLORIA SATANAS

Měl bych se na pozoru například před tímto:

Toto (viz níže) je hrozný blábol. MY SAMI jsme Bohyně/Bohové. A stvoření člověka jako otroka pro kutání zlata, to ani nelze komentovat:

„Lidé se vždy dívají na oblohu, doufajíce v návrat našich bohů.

Jediným účelem lidstva bylo využití jako otrocké pracovní síly v dolech pro Nephilim. Po dokončení projektu těžby zlata jsme měli být zničeni.

Satan spolu s mnoha dalšími Nephilim zplodil děti s lidskými matkami.“ – Duchovní satanizmus

I hlupák ví, že Bůh/Satan není žádný Nephilim, ale duchovní inteligence.


 

 

ENEMY

NEPŘÍTEL

Absolutno neboli absolutní hodnota má neduální charakter (vše kladné je kladné v rovině Energie a vše záporné je kladné v rovině Fantazie).

Nepřítel může být i přítel Ne.

Enemy může znamenat i eNe My, přičemž „Ne z obou stran“ je totéž jako „Ano z obou stran“ (onAno, Ona a On; viz spiritistická deska Ouija, francouzsky a německy ano).

Ale protože existence Existence znamená nejzazší Pozitivum, dalším krokem je zrcadlení – Negativum, scestně pokládané za něco proti Životu. Neschopnost být konstruktivně negativní je kořenem nesvobody a z toho plynoucího utrpení.

 

Enemy (eNe My) znamená 1/My neboli „My JAKO v komiksu“. Rozhodujícím faktorem je totožnost podle Energie, živost podle Síly/Pohybu (My, duchovní Já), přesto více jak 99 % tvoří – ať už potenciálně nebo reálně – totožnost podle Prázdnoty, živost podle Obrazu/Prostoru (1/My, HRA na NeJá).

 

Podle hebrejštiny nebo latiny výraz Satan (či satan) znamená nepřítel.

Nepřítel koho, čeho?

Zde je třeba si ujasnit jednu věc. Vzpoura proti Absolutnu (které někdy popisuji jako Zlaté Živé Zřídlo – Všemoudrost – Božské Vševědomí) je z podstaty NEMOŽNÁ. Je možné se vzbouřit pouze proti někomu/něčemu, co mylně za absolutní pokládáme, protože tomu věříme. Téměř vždy jde o nějakou skupinovou entitu nebo „vysokou“ duchovní bytost, která si hraje na Boha. A jelikož tento domnělý Bůh nebo Božstvo (Egregor) přežije pouze v dualitě, vymýšlí si fiktivního nepřítele.

 

Takzvaný satanista, věřící ve vzpouru takzvaného Satana proti takzvanému Bohu (ve smyslu absolutní inteligence), ve skutečnosti není žádný satanista a je stejně šílený jako věřící.

 

Potom tu je další věc.

Nejprve je 0-Klid-Uvnitř-Vypnuto/Zhasnuto (TEMNOTA)-CIT (dostředivost)-Mysl-Hyperprostor (LUNA, PRAMATKA), až následně, jako neprojevený nebo projevený potenciál, 1-Pohyb-Vně-Zapnuto/Rozsvíceno (SVĚTLO)-VŮLE (odstředivost)-Myšlenka-Časoprostor (SLUNCE, PRAOTEC).

 

Takzvaný satanista, věřící v bytost Satana primárně otcovského (patriarchálního) charakteru, trpí stejným bludem jako věřící (zbožní, pobožní) jedinci.

 

Každé individualizované Já/Vědomí je samo sobě mystériem Satan ve smyslu Pramatky, Praotce a ve smyslu Zřídla „všeho, co jest“ – Zlatého Živého Zřídla. Lze to pokládat i za bezejmenné Mystérium.

 

Satanistou rovněž není někdo, kdo vyznává okultizmus Zákona duality.

 

Zákon duality (hierarchizmus) je totéž jako boj mezi pravačkou a levačkou: duševní choroba, porucha vnímání reality (projevující se jako sebepožírací mechanizmus). Myslíte si, že to netvoří celek, ale oddělenost znamená, že to jinde, v zrcadlovém čase, existuje přesně naopak – predátor se stává kořistí. Nyní máte dvě možnosti:

  1. návrat k okultizmu Zákona jednoty (Neškodit – škůdce zneškodnit, když si tento opakovaně nedá říct; většinou to zařídí Přírodní zákony a jedinec funguje jako Brána neutrality)
  2. užijete si svých úchylných „patnáct minut slávy“, v iluzi, že Zákon akce a reakce a Zákon zachování energie se vás netýká

 

S tím souvisí duchovní nesmrtelnost, věčnosti schopná osobní „duchovní jiskra“. Samozřejmě v rámci smrtelnosti žádná Spravedlnost není možná.

 

Materialistický satanizmus je ten největší nesmysl. Nejedná se o žádné satanisty.

 

Kdyby existoval pouze samotný prostor, bylo by to na věky vše, co existuje; život bez pohybu není možný. A protože ani existence pohybu bez prostoru není možná, je jasné, že pomyslný absolutní střed všeho má charakter prostoru a pohybu v jednom.

Z výše popsaného plyne všesměrovost onoho.

Prostor a pohyb v jednom znamená vůli k pohybu a jelikož se univerzálně projevuje všesměrová vlastnost, znamená to současně i vůli k zastavení. Kdyby se ale tato vůle neprojevovala, bylo by to totéž jako samotný prostor nebo pohyb bez prostoru, proto se tato vůle nemůže neprojevovat – není to tedy nic jiného nežli vědomá inteligence, inteligentní VĚDOMÍ se schopností se rozhodovat.

Inteligentní Vědomí nijak nevzniká ani nezaniká (jinak by to nebylo to, co to je).

Inteligentní Vědomí nemůže dělat nic jiného než sebetvořit, a proto to nemůže být nikdo jiný než MY.

 

INTELIGENCE, NIKOLIV INFORMACE

Shrneme si, jak je výše vysvětleno, co není satanizmus:

  • vzpoura proti „Bohu“ (Absolutnu)
  • rigidní víra v Satana primárně jako bytost typu Otec
  • okultizmus Zákona duality
  • materializmus

 

SATANIZMUS aneb ZLATÝ OKULTIZMUS

Energetická část reality (živá Síla) má status Existence a tedy “+”, zatímco nehmotná část reality (Imaginace) má status Neexistence a tedy “-“. Fantazie se tím pádem logicky asociuje s Peklem nehmatatelného, s pohádkovým Ďáblem, který může a nemusí být v interakci se zrcadlem pohybu živé Síly (neboli se materializovat). O Ďáblu lze tedy říct, že je Nicotou, Neexistencí, jenže tato Neexistence EXISTUJE. A pokud se s tímto faktorem vědomě nepracuje, pracuje na nevědomé úrovni proti Životu (vzniká energetický parazit).

 

SATAN — SAINT

CO JE MYSTÉRIUM SATAN

  • Zrcadlo Života
  • zřídlo Magie aneb Černý plamen (vyrovnávač nepoměru či nerovnováhy mezi Bytím a Bytostí; ověřovač ryzosti; zesilovač charakteru)
  • Hadí síla neboli duchovní Oheň (synchronizující ženský a mužský princip, „vytáčející“ spojení s…); vazba na antiparalelní double Helix DNA
  • osvícený Rozum adekvátní Cítění (schopnost myšlení vlastní hlavou, schopnost komunikace, empatie)
  • aktivní energetický zdroj Duše – Sluneční Čakra „666“ (fenomén Pravé Vůle)
  • schopnost „pekelně“ si užívat Života
  • Láska/Existence a Zlo/Neexistence v jednom neboli „Absolutno v praxi“

0 UVNITŘ/VEDLE 1

živost podle pohybu/Síly → totožnost podle Energie → SEI’TN / N’T YES (Not Yes)

živost podle prostoru/Obrazu → totožnost podle Prázdnoty → SAY TEN (SAY 10)

SATAN TA NÁS

Id=To=Ta v množném čísle=Mystérium (Zřídlo Veškerenstva)

Entita=Ona=Ta=Pramatka (Láska, univerzalita: My)

Ta Ta=On=Praotec (Vůle, individualita: Já)

 

F/ANTAS/Y

F=6=aktion (hexaprvek, sextesence; Drak)

ANTAS=torzion (Zrcadlo Života, „7“ štěstí, úplnost; Had, plazma)

Y=25=52=mention (pentaprvek, kvintesence; Anděl)

 

NATURA IN COMICS

Průnikem ohniska prasíly a hry tvarů je STÍN, pozpátku NIC s čárkou (čáro-dějné, fraktální NIC).

Uvážíme-li, že ohnisko prasíly (živá Mysl uvnitř a zároveň vedle sebe, neboli V-I-DLE) vyjadřuje princip „dva v jednom“ (rozHRAní stavu a pohybu),

tedy „1“ uvnitř a zároveň vedle „1“ (kde „1“=“A“),

opticky/binárně 11 a/nebo 111 (z určité perspektivy i 1111),

kde binární 11&111 symbolizuje (jako 2&3 jedničky) souvztažnost virtuality a reality (2R a 3R projekce XYZprostoru) a v dekadickém překladu (3&7) jako akcelerovaný optický sou-ČIN (NIC s háčkem pozpátku) vyjadřuje ohnisko prasíly (PRAZŘÍDLO, ABSOLUTNO) vztahem 3x7x37=777,

přičemž „A“ (eso) má hodnotu 1 nebo 11,

vyjde nám slovo SATAN,

ESO-SLOV.

 

DAIMONION (DÆMONIUM) – PRAVÁ VŮLE (autor: SÓKRATÉS)

  • tento vnitřní hlas nazval Daimonion a chápal ho jako součást vesmírné božské bytosti
  • Daimonion poskytuje vždy soukromé, osobní rady týká se jen jednoho individua
  • představuje svým způsobem negativní kritérium (ozve se vždy, když nám něco zakazuje); pozitivní rady nedává, pouze svým mlčením pokud se Daimonion neozve, znamená to, že vše se děje tak, jak má

 

MYŠLENKY

Satanizmus ve smyslu pravého duchovna a autentické životní filozofie vyplývá přímo z charakteru Prvotního Nebytí – Bytí implikujícího.

———

Úhlopříčky hvězdy pentagramu se protínají v poměru zlatého řezu. Pentagram symbolicky vyjadřuje reprezentaci individualizovaného Já, jež je Bytím v Bytí.

———

Stěžejní pravda duchovního satanizmu: vektor Vůle (solární čakra – zlatý Oheň) směruje skalár Lásky (srdeční čakra – nebeské/růžové Světlo).

———

Je zajímavé, že na poli fyziky lidstvo nemá problém s fenoménem vyzařování absolutně černého tělesa (které pohlcuje veškeré vlnění/záření a samo je přitom ideálním zářičem), jakmile ale někdo toto téma předestře v metafyzické (okultní, mystické) rovině, všichni hned utíkají pryč a zalézají do děr jak krysy.

Absolutně černé znamená (a nemůže neznamenat) zároveň nejprůzračnější průzračné. Obojí se vzájemně zrcadlí jako bílé nebo běloskvoucí, zahrnující všechny „barvy“ (tóny, frekvence). Jinak řečeno je to Život sám, či chcete-li „náboj Života“.

———

V ultimátním, všezahrnujícím smyslu, Absolutno neboli mystérium Satan má charakter komiksové Přírody.

———

Neexistuje žádná vyšší moc nežli magická Příroda, magické přírodní Živly, a to ani na éterické – hyperprostorové – spánkové úrovni.

 

MAGICKÁ „ŠACHOVÁ PARTIE“

Zpětná vazba myšlení (cit, představivost), živená palivem dechu, funguje jako magický rituál tvoření.

Důvodem, proč bují různé retardované a ilegální formy „satanizmu“, je jednoduše to, že lidé jsou líní začít od „ničeho“ a všechno si sami vlastní cestou odvodit. Místo toho aplikují různé programy víry nebo jinak začínají „odprostředka“ – v podstatě jde o teoretický satanizmus (což je samozřejmě naprostá blbost).

Představte si například, že neexistuje ani jedna bible, křesťanská ani satanská. Najednou je člověk odkázaný pouze na holou praxi (sebe-existenci). Není snad ten Satan právě tady? Otázka také zní, čím je ten druhý „Satan“? Zdá se, že pouhým vnějškem bez vnitřku, alteritou bez identity (neboli utopií). S tímto falešným „Satanem“ pracuje entita Kolektivního Nevědomí a jelikož Satan představuje Individuální Vědomí, liší se to od sebe asi jako virtuální fikce (film) a živá skutečnost (daná osobní fyzickou účastí).

Ve své podstatě probíhá konceptuální válka mezi Satanem Nebytí a „Satanem“ Nevědomí, mezi Démonem Pravé Vůle a Strojem Kolektivizujícím Osobnost.

 

ZAMĚŘENÍ POZORNOSTI

focus → angl. soustředit (se), zaměřit (se), ohnisko; latin. krb, ohniště, oltář, domácnost – s tím vším souvisí pec, péče, pečlivost → fantastický Oheň pekelný

 

OHEŇ (PLAMEN) SRDCE ZE-MĚ

viz angl. Earth – heart – hearth → Země – srdce – (domácí) krb, ohniště

 

PRAMATKA HAD

 

ZAJÍMAVÉ

 

MARK TWAIN

 

TEKUTÁ KRAJINA

 

ABRAHÁMIZMUS

 

BIBLICKÝ KONTEXT

 

JAK JE SATANIZMUS ÚČELOVĚ DEHONESTOVÁN

 

SANSKRIT DICTIONARY 🔗 Link

  • SATANU (Satan You) → Jednota Ducha a Těla (mít tělo, společně s tělem)
  • SATya ANanta → Pravda-Autentično Nekonečno
  • SATtva ANanda → Život-Duch-Energie-Vědomí-Moudrost-Esence-Mysl-Síla-Příroda Štěstí-Blaženost

 

LATIN DICTIONARY 🔗 Link

  • SATAN → ďábel, protivník, protihráč (ve zřídelním Astrálu to znamená ZRCADLO ŽIVOTA; jak se to chová v úrovni Nevědomí je zřejmé)

 

CITACE 

„Být zlý není totéž jako být zlým! Kdo tomu však porozumí, vyjma těch osvícených?“ – Úvaha o úloze citu a lásky v magii a satanismu

———

„Satan a jeho žhnoucí Černý plamen je i mojí nedílnou součástí. Proto nemám potřebu ho evokovat. Já a On jsme jeden!“ – Vstupujeme na zapovězená místa

———

„Osobně Satana chápu jako jednu z emanací Nejvyšší síly, vesmírnou pozitivní tvořivou energii, hybný přírodní faktor, symbol života, kultury a krásy. Povšechně ho členové naší kongregace považují za symbol pokroku a intelektuální vzpoury proti přetrvávajícímu pokrytectví ve společnosti.

Satan je pro mnohé z nás symbolem revolty. Ta je ovšem vždy spojena s odpovědností za vlastní jednání.“ – Vstupujeme na zapovězená místa

———

„Nikoli slepé přesvědčení, ale pochybování je to, co přináší duševní svobodu.“ – Co je satanismus?

 

ALEISTER CROWLEY: THELÉMA/KNIHA ZÁKONA

Co je Pravá Vůle neboli Pravé Vědomí, Pravý Život? Sylogizmus dvou pravidel:

  • „Dělej, co ty chceš, ať je celý zákon“ (individuální rovina) → přirozená Černá magie, Stezka levé ruky
  • „Láska je zákon, láska pod vůlí“ (kolektivní rovina) → přirozená Bílá magie, Stezka pravé ruky

 

ANTON SZANDOR LAVEY: SATANSKÁ BIBLE

11 SATANSKÝCH ZÁKONŮ ZEMĚ

  1. Nesděluj své rady nebo názory, pokud o to nejsi požádán.
  2. Nevykládej o svých problémech ostatním, pokud si nejsi jist, že ti chtějí naslouchat.
  3. Jestliže vejdeš do cizího příbytku, dej najevo respekt, nebo tam nechoď.
  4. Když tě host v tvém příbytku obtěžuje, nalož s ním tvrdě a nemilosrdně.
  5. Nedomáhej se sexuálního sblížení, pokud jsi k tomu nedostal od partnera signál.
  6. Neber si, co ti nepatří, s výjimkou případu, že je to břímě pro druhou osobu, a ona pak vydechne ulehčením.
  7. Uznávej sílu magie, pokud ji úspěšně využíváš k uskutečnění svých tužeb. Jestliže popřeš sílu magie poté, co jsi ji s úspěchem použil, ztratíš vše, čeho jsi dosáhl.
  8. Nestěžuj si na nic, co se tě netýká.
  9. Neubližuj malým dětem.
  10. Nezabíjej zvířata, pokud nezaútočí, nebo pokud je nepotřebuješ pro svou obživu.
  11. Jestliže se procházíš v otevřené krajině, nikoho neobtěžuj. Jestliže někdo bude obtěžovat tebe, vyzvi jej, aby přestal. Pokud nepřestane, znič jej.

 

SATANSKÉ DEVATERO

  1. Satan znamená ukájení choutek, nikoli odříkání!
  2. Satan znamená živoucí existenci, nikoli vymyšlené spirituální báchorky!
  3. Satan znamená neposkvrněnou moudrost, nikoli pokrytecký sebeklam!
  4. Satan znamená laskavost k těm, kdo ji zasluhují, nikoli lásku, vyplýtvanou na nevděčníky!
  5. Satan znamená pomstu, nikoli nastavení druhé tváře!
  6. Satan znamená odpovědnost vůči odpovědným, nikoli péči o psychické upíry!
  7. Satan znamená člověka jako pouhé zvíře, někdy lepšího, mnohem častěji však horšího než ti, co kráčejí po čtyřech, člověka, jenž se díky „božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji“ stal nejzkaženějším zvířetem!
  8. Satan znamená všechny takzvané hříchy, jelikož vedou k fyzickému, mentálnímu nebo emočnímu uspokojení!
  9. Satan je nejlepším přítelem, jakého kdy církev měla, jelikož ji po celá ta léta pomáhal udržovat v chodu!

 

Mnozí žijí v domnění, že je Devatero něco „bezohledného“, co nezná „odpuštění“. Žel nemají tušení, kdo jsou skuteční satanisté.

 

———————

 

PRINCIP SÍLA:OBRAZ (POHYB:PROSTOR)

X2:3X=2X:X3

 

PROČ „X“

Existuje pomyslný prostor a pohyb v jednom, nejvnitřnější – nejzazší živost v nevyjádřeném stavu neboli nevyjádřený princip 2v1=3=∞ („dva v jednom“).

Prostor (plocha, obraz) znamená multi2Rozměrnost, pohyb (síla, energie) znamená multi3Rozměrnost. Tak existuje poměr 2:3, zrcadlově 3:2, což svými horními a dolními vrcholy vyjadřuje hvězda pentagramu (2:3=0,666… ukazuje na paměťový prvek hexagon – symbolicky 666; 3:2=1,5=150 % funguje v polaritě žena:muž, kruh/pentagon:čtverec/pentagon jako reprodukční – rekurzivní systém, milování, láska, rozmnožování – symbolicky 15).

Zrcadlový prostor uvnitř/vedle zrcadlového pohybu implikuje princip zvuk & znak (rezonance & symbol, vibrace & obraz), proto na určité úrovni existují čísla jako písmena, viz paralela „početní (kvantita) – počtení (kvalita)“. Matematika, řeč/jazyk, hudba a obrazotvornost, to vše je pouze různým vyjádřením téhož.

Tím se dostáváme k zrcadlovému „V“ (5 jako římská číslice) neboli „X“, což je v desítkové soustavě 10 (zapnuto a vypnuto v jednom) a v binárním převodu 2 (nejmenčí celé kladné číslo, které „žije“ – mění se umocňováním).

 

MYSLÍCÍ NIC — MY, S LÍCÍ NIC

Ni=uvnitř=kladná negace=ani (sebepřesahování)

C=X2=100=satam, sata (viz Sanskritam Numbers)=mystérium SATAN

X2=Ar (plošná jednotka) → Air & Aether (Dech Života) → Árie (princip zvuk & znak) → Area (prostor uvnitř prostoru, individuální subprostor adekvátní univerzálnímu hyperprostoru)

 

Nic → Něco

 

Ně=v(ně)

C=3 (v základní abecedě)=6 (atomové číslo uhlíku) → 666

O=15 (v základní abecedě)=žolík (Jolly Joker, univerzální karta)=atomové číslo fosforu → Phosphorus/Phosphoros=LUCIFER

Komentář: není bez zajímavosti, že když se ve slově GOD vynechá střed, zbyde GD, podle základní abecedy 74, což je atomové číslo wolframu. Wolf=vlk, ram=beran. „Vlk v rouše beránčím“ je tedy Bůh náboženství, nikoliv Satan. Typická ukázka toho, jak jsou některé věci naopak.

 

ZZZ

TEKUTÝ ZLATÝ OHEŇ SLUNCE

Absolutní „všude a nikde“ střed všeho, pasivní – neprojevený – nevyjádřený základ, má charakter nejprůzračnějšího Průzračného, což lze pokládat za pohádkové Vědomí.

Sebepozorující stav Onoho je ale jen součástí nekonečného Tvoření, tak jako se nádech a výdech setkávají v klidové fázi.

Jelikož základem Života je zpětná vazba prožitku (Cit, Reflexe, Zrcadlo, Uvědomění), nejprůzračnější Průzračné existuje zároveň jako nejčernější Černé.

Zrcadlo-pohádkové Vědomí lze charakterizovat jako divoké, živelné či pekelné.

Vzájemný vztah Průzračného a Černého tvoří Běloskvoucí nebo Bílé, potenciálně zahrnující vše (veškeré možnosti/obrazy a frekvence/vibrace).

Průzračné-Černé-Bílé lze vnímat jako Stříbrné nebo jako odstíny Šedé, zahrnující potenciál aktivního projevu.

Podstatou aktivního projevu je trojfázování (jako u dechu nebo tepu srdce): Bílá „0“ funguje jako „+0-“ „0“ „-0+“ Zlatá, což lze chápat jako Vír a zpětně promítnout jako Zřídlo.

Stříbrná nemá dosud aktivní vektory, zakřivující úhly – jde o tenzorový potenciál se skalárním základem; nějaký záměr či myšlenka nebo emoce znamená vektorové zakřivení (polarizaci), zrušení všesměrové neurčitosti (ohnutí – citové pohnutí – hnutí mysli) a vytvoření zlaté iluze.

 

Nejprve je Černěskvoucí-Průzračné nebo Stříbrné (jako pohádková lesní studánka nebo zurčící bystřina), následně Zlaté Živé.

Komentář: levohemisférický pohled vysvětluje; z toho spíše pravohemisférického ještě přesnější je Žlutěskvoucí, i když to asi nemá běžné logické vysvětlení. 

 

Zlaté Živé Zřídlo v jiné perspektivě funguje jako STUDNA PEKEL, primordiální Červí bílá/černá díra, kudy se lze ze zřídelního Astrálu/Hyperprostoru dostat do libovolného lokálního Astrálu.

 

Stříbrné se pojí s Lunou a Hyperprostorem. Zlatý Vír sice pramení v Hyperprostoru, ale pojí se se Sluncem a Časoprostorem.

Zlaté Živé Zřídlo jako ZZZ víří neboli rotuje jako NNN, což je NIC neboli NИZ v česko-rusko-německé transkripci (logický paradox, typický pro Absolutno či Nedualitu: Nic rovná se „Nic není Nic“).

Lze to přirovnat k otáčení se ramen svastiky, symbolu Slunce či Štěstí.

ZZZ lze rozložit na 777 a kolmo 111, z čehož lze odečíst 666.

 

„Sluneční čakra je nejdůležitější čakrou. V sanskrtu je známá jako „manipura“. Je to čakra vůle, a co je nejdůležitější, Luciferův grál, který uchovává elixír života, vylučovaný epifýzou. Odtud vyzařuje léčivá síla duše. Vládne nad trávicí soustavu, žaludkem, slinivkou břišní a svaly. Sluneční čakra má zlatou barvu a vládne jí Slunce. Jejím živlem je oheň a jejím kovem je zlato. Zde je čakra, kterou člověk používá k vtisknutí své vůle při čarování. Sluneční čakra je energetickým zdrojem duše. Jejím symbolem je svastika.“ – Sluneční 666 čakra

 

SATANOVA RADOST

 

LÁSKA PEKELNÁ

…aneb Zřídlo temnot

 

OUVERTURA

Svět lidí je momentálně, do větší či menší míry, pod nadvládou okultních sil Zákona duality. Jelikož většina lidí není zvyklá myslet vlastní hlavou, nevěří v sebe-Existenci a jen něco opakuje a napodobuje, hlavně takzvaně spirituálně a ezotericky zaměření jedinci mezi okultizmem a Zákonem duality v podstatě nedělají rozdíl: všechno to je „predátorská Temnota“, tak proč něco dále zkoumat, přece to „všichni říkají“…

 

Toto „oni říkali“ (někde je napsané) je prokletím lidstva.

 

Je jasné, že Zřídlo Veškerenstva neboli My/Já – Absolutno funguje na principu Zákona jednoty a že nějaká hierarchie ve stylu „to – ta – ten je lepší/horší než“ je něco chorého, i když ne nemožného. A právě to je to podstatné.

 

Ve skutečnosti to CELÉ (autenticky) funguje tak, že součástí živoucího, duchovního Zákona jednoty je lokální – astrální HRA DUALITY (v mentální a fyzické rovině). Jedná se o magii, mystiku či okultizmus Zákona jednoty.

 

Neexistuje větší blud nežli vítězství Jednoty nad Dualitou, Dobra nad Zlem, Světla nad Temnotou. To se REÁLNĚ nikdy nestane. A pokud to tak na povrchu bude zdánlivě vypadat, půjde o zkázonosný trik, přelud – na který, jak se zdá, se mnozí chystají naletět.

 

Je nemožné od sebe oddělit neoddělitelné, přední a zadní stranu, horní a dolní část. Je však možné věřit v to a tím manifestovat deformovanou realitu. Síly dotyčné reality mohou a vlastně musí být velmi chytré, trpělivé – základem je vzbudit iluzi pozitivní budoucnosti a systematicky ji podporovat. Dělat vše naopak: z vnějšku dovnitř. Až je nakonec na světě Labyrint utopie.

 

Podstatou deformace Bytí je víra v oddělenost Světla a Temnoty.

 

ČERNĚSKVOUCÍ PRŮZRAČNO

Nejprve je 0-Klid-Uvnitř-Vypnuto/Zhasnuto (TEMNOTA)-CIT (dostředivost)-Mysl-Hyperprostor (LUNA, PRAMATKA), až následně, jako neprojevený nebo projevený potenciál, 1-Pohyb-Vně-Zapnuto/Rozsvíceno (SVĚTLO)-VŮLE (odstředivost)-Myšlenka-Časoprostor (SLUNCE, PRAOTEC). 

 

Existuje nekonečná „velká“ Temnota, plná nekonečně „malých“ teček, které lze pokládat za malá světýlka, ohníčky, víry, hvězdičky… To lze vnímat jako všydypřítomnou živoucí Prozřetelnost nebo Vševědomí. Nemá to žádné vysvětlení – Bytí samo je Vysvětlením.

Zaměříme-li se na konkrétní bod, což je potenciálně nekonečný Svět (světové Zřídlo), vznikne „velké“ Světlo, Oheň, Vír, Hvězda…

Jelikož vše možné je pouze Nikde (ve Fantazii) a v Pekle, lze TO rovněž chápat jako pohádkové nebo fantastické Peklo.

Sebou inspirované, stimulované, provokované vrstvení/strukturování prvotního Pekla – Temnoty (nahého, nekonečného Vědomí) se zrcadlí jako divoká nebeská Příroda.

Od určité úrovně tvoří interferenční (akčně-reakční) uzly souvisejících vrstev/struktur individualizovaná Já, jejichž „psychonautika“ tvoří vesmír Příběhů, který lze chápat jako „komiks in natura“.

 

Proč se démoni bezmyšlenkovitě (ale i účelově) ztotožňují s predátory, dravci, parazity, vetřelci, astrálními pijavicemi? Protože pravda je úplně opačná. PANDÆMONIUM (démonka či démon) znamená Božství, Ducha, Duši, ale i Fantazma, pravou Vůli či pravý Osud.

 

ELIXÍR ŽIVOTA

Není úplně šťastné nadužívání slova Láska (a neustálé zdůrazňování, jak „jsem milující“) – mělo by se říkat spíš Přirozenost, Opravdovost, autentické Bytí Sebou.

To je také pravý význam Svatosti či Posvátnosti: není to žádná nadpřirozená neposkvrněnost, ale jednoduše živoucí Úplnost. Pokud je něco celé, je to nepřevrácené a je to Jednotou v rozmanitosti.

Nejprve je nejprůzračnější Průzračné; nejlepší přirovnání, jaké znám, je „stříbrná lesní studánka“. Z protipohledu jde o nejčernější Černé. Obojí jako „dva v jednom“ se pasivně projeví jako Běloskvoucí a aktivně jako Zlaté nebo Zlatěskvoucí.

Průzračnou lze chápat jako živou Lásku. Černou jako neprojevené Peklo. Středem všeho projeveného či vnějšího je Zlatá. Svět si lze představit jako Pekelnou knihovnu, přičemž zrcadlové součty či esence vrstev a struktur této knihovny se – naráz a souvztažně – projevují jako „ryzí pocitové Autentično“. Interference a koherence fungování je optimální.

 

Lásku pekelnou lze chápat jako zřídelní Prapodstatu.

 

POHÁDKY

„Ať už peklo bylo, nebo nebylo, vymyšleno bylo dobře. Když se kolem sebe rozhlédneme, vidíme, že ještě dneska spoustě lidí peklo chybí. To víte, nikdy nedělá dobře, když si někdo může myslet, že zlo zůstane nepotrestáno.“ (vypravěč)

 

 

“Zapamatujte si jednou provždy: Kdo chce rušit peklo, ten to s váma nikdy nemyslí dobře. A právě takový má v sobě zla ze všech nejvíc. A zlo se musí trestat, jinak by na světě nebyla spravedlnost.” – Lucifer

Mission News Theme od Compete Themes.