Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Inteligence & Informace

Podobně jako životní formy pochází z Beztvarého, pochází informace z Inteligence. Žádné „zázračné informace“, jak si mnozí myslí, neexistují. Informace pouze reflektují hloubku Inteligence.

Informace jsou až následek, zdrojem informací (prvotní příčinou) je INTELIGENCE a podstatou Inteligence je schopnost chápat SOUVISLOSTI, ať už intuitivně nebo rozumově.

 

Pokud Inteligence nejprve nezkoumá sebe samu a nerozpozná určité své základní vlastnosti, logicky ji přitahuje tomu odpovídající sféra informací – přesněji řečeno: DEZINFORMACÍ.

 

Je to neuvěřitelné, ale následující zákonitosti většina lidí (včetně údajně duchovně vyspělých jedinců) buďto vůbec nechápe nebo je chápe nesprávně nebo úplně naopak:

Nejprve je 0-Klid-Uvnitř-Vypnuto/Zhasnuto (TEMNOTA)-CIT (dostředivost)-Mysl-Hyperprostor/PRAMATKA (Luna), až následně, jako neprojevený nebo projevený potenciál, 1-Pohyb-Vně-Zapnuto/Rozsvíceno (SVĚTLO)-VŮLE (odstředivost)-Myšlenka-Časoprostor/OTEC & MATKA (Slunce & Tma).

  • pomyslný prostor a pohyb v jednom znamená vůli k pohybu (ať už jeho započetí nebo přerušení/ukončení) neboli vědomou Inteligenci – inteligentní Vědomí
  • Nic si nelze představit, neboť ono samo je Představivostí
  • Mysl implikuje vše, avšak nic neimplikuje Mysl (kromě Mysli samotné)

Zřídelní Mysl reflektuje sebe sama směrem dovnitř jako Srdce a duchovní energii a zároveň směrem ven jako Myšlenky/Fantazii a potenciálně fyzickou hmotu.

Mission News Theme od Compete Themes.