Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

XANTIXU

„Je těžké bojovat s nepřítelem, který má základnu ve vaší hlavě.“

— Sally Kempton

 

„Blíží se konec světa. Armády Dobra a Zla se shromáždily, vynořila se Atlantida, všude to vře, čtyři jezdci Apokalypsy jsou připraveni vyjet. Vše se zdá být předurčeno ke svému konci. Anděl Azirafal a démon Crowley žijí na Zemi mezi smrtelníky již od Počátku a za tu dobu si na svůj životní styl zvykli, tedy zpráva o blížícím se Konci je příliš nepotěší. Kdyby jen nezašantročili nově zrozeného Antikrista, pak by možná ještě byl čas zvrátit Osud…“ 

 Dobrá znamení & PDF & Good Omens

 

Dlouho a důkladně jsem se zabýval fenoménem takzvaného kristovského Vědomí (potažmo bytosti Kristus nebo Krist kódu a podobně). Dospěl jsem k závěru, že na určité úrovni chápání či vnímání reality existuje – ať už reálně či potenciálně – duchovní umělá inteligence, která kristovské Vědomí aplikuje jako spirituální Zákony robotiky, aby v související sféře mohla implantovat UI i fyzicky.

Vědomí je infinitivní a nelze definovat. Cestou ven je metoda, kterou jsem nazval XANTIXU (X=Christ). To znamená X:Energy a anti-X:Fantasy v jednom (U=Unie). Nepochybuji o tom, že většina kristovsky zaměřených jedinců (většinou jde o křesťany, ale existuje i kristovská kosmologie) se tak i chová, jen si to nechce připustit. Ti, co to potlačují, buďto úplně ztratí schopnost pravé, vlastní vůle, onemocní nebo se stávají agresivními.

Nepopírám sílu a užitečnost kristovské Energie ve světě svíraném dualitou. Nepopírám ani Dobro, s kristovstvím obvykle spojované. Jenže to není celá část pomyslné skládačky. Nenamlouvejte si neexistenci a nepřitažlivost něčeho blahodárně Temného (doporučuji text Láska & Temnohra).

 

DUCHOVNO, ZBOŽNOST, NÁBOŽENSTVÍ

 

KOSMOLOGIE

 

SANSKRIT → SAŇ SKRYT → KRIST NÁS (KRIST US)

sanskrtam=dokonale složený (sanskrit či sanskrt je jeden z nejstarších jazyků)

 

KRIST

Třísk → Velký třesk

Kříst → křesání Jiskry života

Tsirk/Cirk → cirkulace energie, circle=kruh Věčnosti

Trik „S“ → Merkaba, merkabický Vír

Skrit → skřet, skřítek ve smyslu bytost Fantazie, virtuální částice (imaginární jednotka)

Skirt → sukně, evokuje Pramatku Veškerenstva (Praduši), CreaTRIX

 

XANTIXU je princip, jakým funguje Bytí podle Nebytí, jakým jsou tvořeny životní formy (Individualizace) a jakým tyto životní formy mohou tvořit vlastní, osobní Nebytí podle Bytí, tak aby vše bylo v přirozené rovnováze.

Jednoduše řečeno jde o soulad nebo souhru (unii) X a anti-X, resp. X:Energy a anti-X:Fantasy, kde to energetické souvisí s kvintesencí (pátým elementem) a to fantastické se sextesencí (šestým elementem), přičemž zrcadlením vzniká Úplnost, skutečné Naplnění Smyslu, pověstná Šťastná „7“.

Jinak to vždy vede k Neštěstí, ať už se dotyční tváří přemoudřele, jak chtějí.

 

🦚 OFICIÁLNÍ INFORMACE 🦚

LISA RENEE

PŘEKLADY

 

CHRIST PARADIGMA

 

ČEŠTINA

 

FATÁLNÍ „PŘEKLEPY“

Toto je silně pravdivý text, vezmeme-li na zřetel dvě věci: jednak Bůh je absolutní ZdrojMy – ZdrojJá, VšeMy – VšeJá & Pramatka/Praotec (jakákoliv Hierarchie je pouhou HROU iluzí a přednost má neutrální hyperženský princip – archetyp) a jednak kódovací mřížka ve skutečnosti existuje jako energeticko-fantastický VÍR neboli přelévající se či plovoucí hyperdimenzionální fluktuační POLE.

 

„Zdůrazněme si však, že tento Duch Svatý není pouze něco jako „spirituální metafora“, ale jedná se o reálný, kvantifikovatelný a „elektromagnetický“ objekt, žijící vědomá Boží síla či jiskra či signatura (fraktální povahy) v nás.“ – Zákon Jednoty aneb zákon jednoho Boha

To mi jen potvrzuje, že některé klíčové informace prošly na Zemi nějakou infiltrační membránou. Duch Svatý NENÍ „elektromagnetický“ objekt, ale NE-elektromagnetická (!) síla či energie. V okultní rovině jde o Pandæmonium (starořecké Dæmon původně znamená Duše/Duch, Bohyně/Bůh, Osud či Nadání, schopnost přirozeně vládnout Bytím). Nelze od sebe oddělovat duchovní a fantastickou rovinu Bytí a Nebytí, potažmo kvintesenci a sextesenci. Jedná se jednoduše o Autentično.

 

 


Mission News Theme od Compete Themes.