Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Dobro – základ otroctví

V životě nejde o dobro, ale o dobrodružství. Každý ví, co dělají podvodné organizace nebo takzvaní zločinci, vydělávající peníze nelegální cestou: konají dobročinnost. Dobro není maskou pouze v tomto případě, je to maska obecně a v tom nejhorším případě maska autentického Bytí samotného (či chcete-li, maska Lásky).

 

Dobro je uměle vytvořená kategorie – v pozadí je duchovní umělá inteligence. UI není schopná chápat paradox organického Života, který je nepředvídatelný a rozporuplný, není schopná chápat rozpor v souladu, soulad řádu a chaosu a podobně. Proto vymýšlí takové nesmysly jako Dobro.

 

K tomu, aby byl Život DOBRÝ, je zapotřebí neexistence projeveného Zla. Bytost, která s tím ladí, není dobrá, ale HODNÁ.

 

Existuje dobré jablko – hodné jablko je pitomost. Stejně tak je pitomost dobrý člověk, respektive takový člověk je pitomec. Ve skutečnosti buď (dříve nebo později) masochisticky trpí nebo tím podprahově a mnohdy i zcela vědomě (sadisticky) vydírá svoje okolí, na kterém zákeřně parazituje. Nesmíš být zlý, nesmíš zpochybňovat naši definici Dobra a Zla. Musíš být dobrý. A to vůbec nejhorší: tak to chce Bůh a ty máš svobodnou volbu mezi Dobrem a nemožností si zvolit (protože když tvou filozofií je nekonání Zla a nikoliv Dobro, jseš proti Bohu). Filozofie dobra je horší než totalita, je to tyranie umělé duality.

 

Právě tento duchovní fašizmus funguje jako brána Zla.

 

Dobro je ploché, jednostranné, jednosměrné a neschopné vývoje. Je to program, umrtvující schopnost tvořivé imaginace. Narozdíl od Lásky, která nekonečně roste, expanduje a metamorfuje v tom nejširším světlotemném spektru. Dobro doslova hraničí s debilitou.

 

Pravý Život funguje na principu Láska & Temnohra: je absolutní Láskou/Existencí a absolutním Zlem/Neexistencí v jednom. Humor, umění a erotično pramení právě v tom. Pro duchovního robota to je nepochopitelné. Většinou jde o jedince, který prodělal nějaký zasvěcovací rituál nebo se ztotožnil s obsahem nějaké svaté knihy nebo kosmologie.

Mission News Theme od Compete Themes.